Blogg

RSS

Prisvärd magasinering i Täby

26 Mar 2023

Ska ni flytta och behöver magasinera ert bohag? Slå två flugor i en smäll och anlita en flyttfirma i Täby som även erbjuder magasinering. Här är några tips.

Det händer att man måste flytta innan man har fått tillgång till sin nya bostad. I stället för att sprida ut sakerna i olika förråd hos vänner och familj kan man hyra plats i ett magasin. Att magasinera bohaget kan även vara smidigt om man vill renovera bostaden innan man flyttar in.

Det allra smidigaste är att anlita en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Då kan man få hjälp med att packa och att fylla förrådet på bästa sätt. När man hyr plats i ett magasin betalar man för ytan och det gäller därför att nyttja förrådet på höjden och stapla lådor på varandra. Därför får man heller inte packa för tungt eftersom de nedersta lådorna då kan kollapsa.

Hemförsäkringen gäller även vid magasinering

Det är viktigt att det förråd i Täby som man hyr är uppvärmt och inte har för hög luftfuktighet. Annars kan kläder, dokument, möbler och annat ta skada. Även om hemförsäkringen gäller för de saker man magasinerar måste förrådet ha ett bra lås och vara inbrottssäkert och ha ett bra brandskydd.

Både privatpersoner och företag kan hyra plats i magasin. Det går att hyra för bara en vecka men även för flera år och tills man själv säger upp förrådet. Det är viktigt att man skriver ett ordentligt kontrakt så att man vet hur mycket det kommer att kosta varje månad och hur lång uppsägningstid man har. Läs mer kring magasinering på denna sida: magasineringtäby.se

En mäklare i staden Sundsvall

6 Feb 2023

Att vara mäklare i en stad som Sundsvall kräver att man vet vad man håller på med. Ordning och reda är det som gäller. Det vill säga full koll på alla avtal.

När det gäller att förmedla en byggnad eller en fastighet kan det röra sig om vitt skilda saker. Kanske är det så att det handlar om en industritomt som ska säljas. Det kan lika väl vara ett helt ordinärt bostadshus eller en liten kolonistuga. Alla kommer med olika klausuler som ska vara med i avtalet som skrivs.

Det är inte undra på att det tar flera år att utbilda sig till mäklare. Därtill kommer det en tid där de går jämte mer erfarna mäklare och lär sig hela proceduren. Det här gör att du som kund kan luta dig tillbaka och känna dig trygg med att en mäklare vet vad hen sysslar med.

Mäklare känner till både innerstad och ytterområden i Sundsvall

Skulle du vara i den situationen att du vill sälja lägenhet i Sundsvall och inte riktigt vet hur det ska gå till, ja, då tar du dig en tur till någon av stadens alla mäklare. De kan hjälpa dig att sätta pris, lägga ut lägenheten till försäljning och skapa ett koncept som gör att den blir lätt att sälja.

Du bestämmer själv när du vill att den ska gå ut till försäljning men det är inte dumt att ta ett snack med en mäklare då de brukar ha en bra känsla för vilken tidpunkt som är den bäst fungerande.

Städfirma Stockholm - hitta rätt för dina behov

13 Nov 2022

Har du tröttnat på att försöka få alla bitar i ditt liv att gå ihop? Många familjer dukar under som en följd av att man saknar den tid som krävs för att prestera på alla nivåer som dagens samhälle kräver. Man ska arbeta, man pendla till- och från jobbet, man ska skjutsa barnen till skola, träningar och aktiviteter, man ska handla och laga mat, man ska städa och sköta disk och tvätt och man ska utöver detta också vara en social person och en bra partner.

Ställer vi så höga krav på oss själva så blir också motgångarna svårare att hantera. Det leder till stress och i vissa fall ångest - hur kan andra klara sina liv så pass bra?

I vissa fall är svaret ganska enkelt: de tar de utsträckta händer som finns och får hjälp med att klara av vardagen. Man betalar för tjänster som gör att man får mer tid över till annat. Att exempelvis anlita en städfirma i Stockholm för regelbunden hemstädning gör att man som familj helt plötsligt får en massa timmar över och genom detta också mer lugn och ro.

Du betalar för hemstädning och du köper dig genom detta mer tid för att prioritera de saker du annars inte skulle hinna med. Om det sedan handlar om att gå på gymmet, träffa en kär vän eller om att bara få slappna av med din partner spelar ingen roll.

Anlita städfirma - tänk på detta

Alternativet i att anlita en städfirma i Stockholm finns och fler och fler har också börjat upptäcka fördelarna med detta val. Det finns dock saker som man bör tänka på i samband med att man ska anlita en städfirma i Stockholm för hemstädning. Vi radar upp några av dessa här nedan och som följer:

  • Välj rätt städfirma i Stockholm. Det finns många städföretag i Stockholm och med detta kommer också en väldigt varierande kvalitet. Detta kan visa sig i undermåliga jobb - men även i att exempelvis saker försvinner och att man som kund känner sig otrygg. Rådet här är att se över exempelvis referenser och omdömen på nätet. Kolla även upp exempelvis personalomsättning. Sämre städföretag har ofta en hög sådan och detta som en följd av att de erbjuder sämre villkor. En bra städfirma i Stockholm har ofta låg personalomsättning och där de anställda trivs på sina jobb.
  • Välj utifrån behov. Du kan ofta själv sätta upp kriterier för när du vill ha städat, vad som ska städas och hur ofta städningen ska ske. Städföretag är ofta tillmötesgående och flexibla i dessa frågor.
  • Använd Rut-avdraget. Som privatperson kan du dra av halva kostnaden för arbetet i samband med hemstädning och andra hushållsnära tjänster. Glöm inte det, den detaljen gör en enorm skillnad för priset.
  • Abonnemang. Många städföretag erbjuder lösningar som påminner om prenumerationer och abonnemang. Du får städning utförd på samma dagar varje månad och behöver inte hålla på att ringa och organisera i onödan. En smidig lösning - men var alltid vaksam på uppsägningstiden innan du skriver under avtalet.

Olika sätt att anlita flyttfirma i Kungälv

9 Aug 2022

Vill man ha hjälp med att frakta bohaget från en plats till nästa går det fint. Annars kan man anlita en flyttfirma i Kungälv för att ta hand om hela rubbet.

Erika behövde nu flytta för att hyresvärden bestämt sig för att sälja huset. Då de hade haft en muntlig överenskommelse var det bara att packa och dra. Det hade hon varit beredd på, men tajming var riktigt dålig. Det var precis innan en tentaperiod och all tid gick åt till att plugga.

Det fanns inte en chans att hon skulle hinna med allt. En kursare hade en mamma som arbetade på en flyttfirma i Kungälv. Erika fick företagets namn och skulle kolla upp det så snart tid gavs. Hon var tacksam över att ha attefallshuset hemma på föräldrarnas tomt att flytta till.

Tack till flyttfirma i Kungälv

Erika kontaktade en flyttfirma och fick veta att hon kunde göra olika val för sin flytt. Antingen så kunde hon packa själv. Då var det viktigt att hon använde bra kartonger. Tömde lådor och skåp. Tog ur glödlampor och lite andra saker. Allt för att det skulle vara enkelt för de som skulle lasta hennes saker.

Den andra möjligheten var att de gjorde allt från att packa ner bohaget till att transportera och packa upp igen. Ville hon kunde de dessutom göra flyttstädning. Med de kommande tentorna var valet inte svårt. Innan hon hann ångra sig tackade hon ja till att få all hjälp med flytt inklusive flyttstädningen.

Magasinering av dödsbo på Lidingö

19 Jun 2022

Magasinering på Lidingö är ett utmärkt förvaringsalternativ för ett dödsbo som drabbats av arvstvist. Se till att förvara farmors saker på neutral mark.

Att komma till bokslut med ett dödsbo kan ta tid. I vissa fall kan det handla om en så intensiv arvstvist att du inte ens får röra sakerna innan frågorna om vem som ska ha vad är löst. Samtidigt måste farmors lägenhet säljas. Men vart ska hennes prylar ta vägen sedan?

Du ska naturligtvis inte själv betala kostnaden för magasinering på Lidingö. Fakturan ska gå direkt till dödsboet. Men det kan vara smart att du styr upp magasineringen, innan någon av de andra dödsbodelägarna kommer med ett förslag på förvaring som bara kommer förvärra hela konflikten.

Ge advokaten ansvar för magasinering av dödsboet

När ett dödsbo är under utredning är det av största vikt att inte någon av parterna går in och plockar för mycket med grejerna. Det är också vanligt att parternas tillit till varandra kommer på skam när det är dags för arvet att delas upp. Så om någon erbjuder sig att förvara farmors saker i sitt hem eller i en lokal som bara han eller hon har tillgång till, är det dags att säga nej.

Magasinering på Lidingö är ett mycket bättre alternativ, där alla dödsbodelägare kan ha samma tillgång till sakerna. Det kan också vara en god idé att ingen av er kan komma in i magasinet, och att den enda nyckeln dit förvaras hos juristen som sköter dödsboet. I en arvstvist kan nämligen allt hända.

Hur hittar jag rätt flyttfirma på Östermalm?

9 Jan 2022

Om man är i behov av en flyttfirma och dennes tjänster så finns det vissa aspekter som man som kund måste ta hänsyn till innan man bestämmer sig. Dels har man då själva kostnaden – det vill säga hur mycket man är beredd att betala – men dels så spelar även värdet på det man ksa ha flyttat in. Vi säger här att du som kund har en våning på Östermalm i Stockholm där du har en massa värdefulla möbler samt en hel del dyrbar konst som måste flyttas – då är det ju svårare för dig att kanske hitta en pålitligt flyttfirma. Detta ställt kanske då mot en kund som bara behöver flytta vanliga föremål som kanske inte kostar så mycket rent generellt.

Dock – denna person på Östermalm behöver inte vara orolig för att hitta en flyttfirma, det hen istället ska oroa sig över är alltså istället snarare pålitligheten hos denna firma. Tar man Stocholm så finns det där mängder av flyttfirmor som åtar sig alla sorters jobb – men i och med denna stora mängd så varierar även kvaliteten hos dessa ganska rejält. Tyvärr – ska man här tillägga. Du kan alltså äga denna våning på Östermalm, anlita en flyttfirma och därefter upptäcka att saker har gått sönder, att de värdefulla tavlorna blivit skadade – eller i värsta fall – försvunnit.

Jämför en flyttfirma på Östermalm med en annan

Här gäller det alltså att som kund koncentrera sig på att hitta en pålitligt flyttfirma snarare än att gå efter priset. Hur gör man då detta? Jo, det finns några olika sätt som kan vara värdefulla att veta om och ett av dessa är att man använder sig av internet som verktyg innan man tar sitt beslut. Här kollar man alltså – via internet – upp referenser, betyg och kostnad på flyttfirmor som är verksamma i Stockholm och främst då Östermalm och ser tidigare kunders omdömen gällande detta. Det här gör att man minimerar riskerna för att bli lurad av den flyttfirma man slutligen anlitar – minimerar, men inte helt tar bort. Risken finns ju fortfarande och här kan man dock använda sig av det sista steget för att undvika att något går snett.

Detta tips är att man personligen möter denna flyttfirma på Östermalm och ber denna om telefonnummer till tidigare kunder som du redan personligen ringer. På detta sätt har du, så att säga, både livrem och hängslen på dig – ett samtal till en tidigare kund ger nämligen den ultimata bilden av företaget i fråga och detta kompletterat med verktyget i form av internet är alltså det bästa. Kan denna flyttfirma på Östermalm lämna något telefonnummer till tidigare kunder – ja, då kanske detta är en indikation på hur skickliga och pålitliga företaget i fråga faktiskt är och då bör du kanske avstå. En flyttfirma som arbetar med lite billigare saker vid flyttar kanske ska hålla sig till just detta och göra ett bra jobb där – den kanske dock inte är lämpad som flyttfirma vid dyrbarare föremål och möbler från Östermalm. För att hitta en lämplig flyttfirma så kan man besöka flyttfirmaöstermalm.se

Hitta en professionell och pålitlig flyttfirma på Gotland

20 Dec 2021

De flesta som ska flytta till eller från Gotland tar hjälp av en flyttfirma. Men hur hittar man rätt flyttfirma när det finns så många att välja mellan och prisskillnaderna är så stora?

För den som ska flytta och planerar att anlita en flyttfirma så kan det vara bra att först fundera över hur mycket hjälp som behövs och om man vill att flyttfirman också ska sköta packningen av bohaget. Det finns även flyttfirmor som erbjuder flyttstädning, återvinning, magasinering och möbelmontering. När man tar in kostnadsförslag från olika firmor så ska man be om att få offerten specificerad. Då ser man enkelt vad de olika flyttjänsterna kostar och man kan eventuellt välja bort det som man inte tycker är värt pengarna.

En riktigt bra flyttfirma har kollektivavtal och försäkringar

Även om man vill ha en prisvärd tjänst så kan en flytt inte kosta hur lite som helst, och därför gäller det att också se upp för de företag som erbjuder flytt till ett riktigt lågt pris. Detta eftersom de sällan är riktigt seriösa, utan sparar in pengar på andra viktiga saker. De har exempelvis sällan försäkringar eller ordentliga fordon, och kanske inte heller fast anställd personal eller kollektivavtal. Ett sätt att hitta en bra och pålitlig flyttfirma kan vara att fråga vänner om tips. Söker man på internet och går in på olika flyttfirmors hemsidor brukar man också kunna se om de har försäkringar, fast anställd personal och kollektivavtal. En seriös och bra flyttfirma kan också lämna referenser i samband med offertförfrågan.

Anlita en flyttfirma i Vasastan

24 Oct 2021

När man ska flytta bohaget i Stockholm är det praktiskt att anlita en flyttfirma i Vasastan. Flyttfirman kan ordna allt ifrån packning till flyttstäd när det är dags för själva flytten.

En ny bostad lockar runt hörnet. Nya rutiner och vägar att gå, åka eller cykla på. En flytt kan vara en omstart till mycket i livet. Rensa bland sakerna man har, slänga ut och kanske köpa något nytt. En flytt kan vara allt från tvärs över trappuppgången till många mil och andra sidan jorden. Vilken typ av flytt man än gör tar det tid och planering att flytta.

För att avlasta sig själv och inte gå upp i ett förvirrat flyttkaos kan man anlita en flyttfirma i Vasastan. Det kan underlätta många moment i flytten. Flyttfirman har flera olika tjänster man kan utnyttja. Allt ifrån att packa till att köra flyttlasset till flyttstädning är tjänster som de tillhandahåller.

Anlita flyttfirman i god tid innan flytten

Fördelarna med att anlita en flyttfirma är att de gör jobbet dagligdags och är vana bärare. Är det tunga möbler som exempelvis ett piano så har de speciella bärselar som gör att de kan bära det. Som kund är det bra att ha mätt upp så att alla möbler kommer in i den nya bostaden också. Använd inte bara ögonmåttet, utan mät med tumstock eller liknande för att vara säker på din sak. När flytten är bokad så är det bara att invänta inflyttningsdagen och känna att det nya livet äntligen är här.

Ingen dag är den andra lik

4 May 2021

Så var det måndag morgon igen och dags att dra på jobbarbyxorna för ännu en vecka på flyttfirman. Du beger dig till arbetet och får där veta vad som står på agendan denna helt vanliga dag.

Alla människor är olika och tur är ju det. För det som en person kan tycka är fantastiskt kan någon annan rata. Så är det med alla de yrken som innebär att personalen rör sig på flera olika platser, och att alla dagar är olika. Ett slags sätt att arbeta som kräver sin person, och där många andra föredrar att veta exakt vad dagen har att erbjuda. Som anställd på en flyttfirma ska du inte bara vara redo att röra dig över hela området som ni arbetar med. Du ska även vara beredd på att flytta allt som kan stå på din lista. Antingen det är möbler eller kartonger. Och allt däromkring.

Ett område räcker

Beroende på var flyttfirman är belägen kan också området vara olika stort. Om du arbetar på en flyttfirma på Södermalm så finns det tillräckligt med människor där för att kunna hålla dig sysselsatt. Medan en flyttfirma som finns på landsbygden kan behöva röra sig över betydligt större ytor för att fylla sin kalender. Så, vad händer då idag? Kan det vara ett kontor som ska byta lokaler? En familj som ska flytta från lägenhet till hus? Eller kanske en utställning som ska flyttas tillbaka till ett museum. Dagen är full av många överraskningar.

Förenkla din nästa flytt med flyttstäd

12 Mar 2021

Att flytta är jobbigt. Den trögaste biten är städningen. Ingen har lust med det efter att ha fått kånka på möbler och kartonger. Gör livet lättare för dig: anlita flyttstäd nästa gång.

Boka in din flyttstädning i Huddinge nästa gång du flyttar. Det gör det hela så mycket smidigare. När du flyttat ut ur en lägenhet, villa eller hus förväntas det att man lämnar det så rent och städat som möjligt efter sig. Därför brukar man ofta få ett par dagar på sig att åka tillbaka för att städa efter sin flytt. Men har man flyttat riktigt långt bort, eller har man fullt upp med att få i ordning i det nya hemmet kan det vara smidigare att låta någon annan göra jobbet. Du kanske rent av måste börja jobba direkt efter och inte hinner åka för att skura golv. Spara på krafter och tid genom att anlita en städfirma. Du kan få RUT-avdrag också, vilket gör tjänsten ännu mer förmånlig.

Proffs som gör ett bättre jobb

En flyttstädning är inte alls på samma nivå som när man storstädar hemma. Ofta har fastighetsägaren höga krav på städningen. Därför är det lättare att överlåta arbetet åt professionella städare som arbetar med flyttstädning hela tiden. De vet vilka produkter och metoder som passar bäst. De har sin egen utrustning och kommer att utföra arbetet mycket bättre än vad du, trött efter flytten, skulle göra. Dessutom får du ett garanterat jobb, ifall den nya ägaren/hyresgästen skulle klaga på städningen.

En städfirma gör din flytt enklare

3 Feb 2021

Är det något man ska lägga sina pengar på i samband med att man ska flytta, är det verkligen att skaffa sig flyttstäd genom en städfirma. Det är minst sagt stressigt nog som det är att flytta.

Det är inte heller svårt att skaffa flyttstädning i Lund, man kommer enkelt i kontakt med en firma via mail eller telefon. Man får då berätta hur stort boende man har och hur många rum det består av. Då kan firman sedan erbjuda en offert för arbetet och man kommer tillsammans fram till när det ska vara klart. Flyttstädarna genomför sedan all form av städning som behövs i samband med flytten. De har dessutom med sig egna städverktyg och de rengöringsmedel som behövs. Det är verkligen värt att göra som många andra och anlita en städfirma när det är dags att flytta.

Hur mycket kostar det?

När man anlitar en städfirma ska man komma ihåg att man har rätt till RUT-avdrag. Detta avdrag ger upp till 50 000 kr på 50% av arbetskostnaden. Siffrorna gäller per år och per person. Om man är två personer i hushållet innebär det att man sammanlagt kan få avdrag på 100 000 kronor. För att RUT-avdraget ska gälla måste man anlita en städfirma som betalar F-skatt. Man bör ha i åtanke att avdraget endast gäller på arbetskostnaden och inte för något material. Det är skatteverket som betalar ut mellanskillnaden, och de görs direkt på räkningen. Med andra ord behöver man inte ligga ute med några pengar. Fortsätt att läsa vidare om flyttstädning på denna sida: flyttstädningilund.se

Dags att flytta och bara flyttstädningen kvar?

31 Jan 2021

Ny bostad? Nytt jobb kanske? Större eller mindre familj, det finns många skäl att flytta, men flyttstädningen är lätt att glömma. Gör dig själv en tjänst och anlita en proffsig städfirma.

Att flytta är oftast fantastiskt roligt. En nystart, en efterlängtad ny bostad, kanske i en ny stad, eller till och med nytt land! Det är samtidigt mycket jobb med en flytt. Allt ska packas ned, man ska säga upp olika abonnemang, registrera nya, adressändra bland en massa annat.

När allt detta är gjort och flyttlasset gått kommer man på att den gamla bostaden måste flyttstädas. Det brukar vara något man helst av allt vill slippa, i synnerhet eftersom man redan mentalt har lämnat den gamla bostaden. Många har kanske även redan packat ner alla städartiklar. Ge dig själv en present och beställ en flyttstädning från Städhuset, det är du väl värd mitt i en flytt!

Anlita en städfirma

Så himla bra då att det finns professionella städfirmor som är specialister på flyttstädning. För man ska komma ihåg att flyttstädning är krävande. Det är otroligt noga med att samtliga utrymmen ska vara rena, många ställen man normalt inte tänker på. Bakom köksspisen, tak och väggar, dörrfoder, lister, fönster, kakel, överallt. Betydligt mer omfattande än en vanlig veckostädning.

Som lekman kan man också få bakläxa på en flyttstädning, det är nämligen väldigt lätt att missa ytor och ställen som man vanligtvis inte tänker på. Det händer att man får göra om alltihop. Inte jättekul. Städfirmor har erfarenheten och kunskapen om vad som krävs.

Så här gör du din flytt enklare

30 Dec 2020

De flesta människor vet hur svårt det är att flytta. Det är upprivande känslomässigt. Det tar även en hel del tid. Att flytta är inte något man endast gör på en dag, i regel börjar man långt innan.

När man säger upp sin bostad har man oftast tre månader på sig innan man flyttar. När börjar du med packningen? Börjar du direkt med de inte nödvändiga sakerna? Eller väntar du till sista stund?

Alla väljer att lägga upp det olika, men en sak de flesta har gemensamt är att man samlar på sig. Har man bott i sitt hem i några år hinner man samla på sig en hel del saker. Det kan finnas vissa lass där som ska köras till tippen eller kanske säljas/skänkas. När allt är packat ska det flyttas, och vid denna tid är man redan ganska trött. Men man kommer inte undan flyttstädningen. Boendet ska vara rent och fräscht för de nya som flyttar in.

Tänk inte på städningen

Allt som allt är en flytt en känslomässigt jobbig sak, tidskrävande och tung. Många delar av flytten kan man underlätta, en av dessa är städningen. Ta hjälp av ett företag som kan flyttstädning. De vet hur noggrant man måste göra den och går efter en lista för att se till att inget missas. De har med sig allt som behövs inför städningen, olika städverktyg och medel som kan behövas. De städar avloppen, tvättar fönstren, listerna, ugnen - alla ställen du kan tänka dig.

Fixa flytten själv med en skåpbil

25 Dec 2020

Funderar ni på att själva sköta flytten? Är man ett mindre hushåll är det oftast inga problem. Genom att be vänner och familj om bärhjälp och sen hyra en skåpbil kan man spara mycket pengar.

Men för att inte behöva bära i onödan är det alltid bra att rensa ut sådant man inte använder innan man flyttar. Det som är trasigt ska lämnas till återvinningen medan man kan skänka bort eller sälja andra saker på olika försäljningssajter på nätet. Har man tur kanske man till och med får ihop till hyran för skåpbilen. När man flyttar underlättar det mycket om man packar det mesta i flyttkartonger. Det finns flera varuhus som säljer flyttkartonger men ibland kan man också hyra från en flyttfirma. Ömtåliga saker ska också slås in i bubbelplast eller annat skyddsmaterial innan de läggs i flyttkartonger, som också märks med innehåll.

Boka hyrbilen i god tid

Det är viktigt att så fort som möjligt bestämma flyttdatum och boka en hyrbil för transporten. Det finns många bilfirmor att vända sig till då man ska hyra skåpbil i Stockholm, och det kan därför vara en bra idé att jämföra priser. Räkna ut hur stor skåpbilen behöver vara genom att utgå från hur många flyttkartonger det är. En flyttkartong tar upp ungefär en halv kubikmeter. Ibland tar företaget ut en extra avgift om chauffören som ska köra bilen är ung och inte har haft körkort så länge. Därför kan det vara bara om någon mer erfaren person kör.

Du är inte ensam i din flytt

14 Dec 2020

Hur känner du inför din flytt? Stressad, som om tiden inte räcker till? Ledsen över att lämna ditt hem? För de flesta av oss innebär en flytt många känslor. Dessutom är det ett stort jobb.

Du står inför en flytt. Det är många saker som behöver göras. Hur ska tiden räcka till? Var ska du börja? Packa ned alla dina saker i lådor, helst ska de märkas så man vet vad som är vad. Hyllor ska tömmas och bäras ut, det ska gärna vara lätt åtkomligt så man snabbt får ut det när bilen med släpet är redo.

Axlarna och ryggen börjar kännas efter alla tunga lådor, men än är det inte klart. Allt det tunga måste också bäras ut. Sedan ska det även bäras in i det nya huset. Ovanpå allt detta är det städningen. Det är ett helt jobb att flytta, om du inte väljer den enkla vägen.

Anställ en flyttfirma

Antingen får du göra allt det som står ovan, eller så gör du som många andra - anlitar en flyttfirma. En flyttfirma sköter allt bärande. De är upplärda i hur de ska bära så de även kan ta ömtåliga saker. Hittar du ett riktigt bra företag kan du även boka in att de ska packa dina saker och sköta flyttstädningen. Vad väljer du? Att stå och kämpa med allt själv eller att lämna över allt till en flyttfirma? Allt du behöver göra är att börja ditt nya liv i ditt nya hem. Läs mer om flyttstädning på denna sida: https://www.lindomeflytt.com/ 

← Äldre inlägg