Framgångsrika mäklare i Sollentuna

Att ha en mäklare från Sollentuna som tredje part i en bostadsaffär är mer regel än undantag. Alternativet vore väldigt komplicerat för alla inblandade.

Vissa människor är bättre på sitt jobb än andra. Så är det i alla yrken, och mäklarbranschen är naturligtvis inget undantag. En person som stått för makalösa framgångar i sin roll som mäklare är exempelvis Fredrik Eklund, som under en period jobbade för USA:s stora stjärnor och sålde lägenheter i New York för miljardbelopp.

Säljer en mäklare bostäder för den typen av summor kan man även räkna in en rätt så bra slant via provisionen. De pengarna hade mäklare som Fredrik Eklund säkerligen kunnat leva ganska bra på, men yrkesutövare som brinner för sitt jobb drivs ofta av annat än pengar. De vill att deras uppdragsgivare, både säljare och köpare, ska hitta sina drömboenden.

Mäklare underlättar för alla

Det blir kanske väldigt skilda världar att jämföra en mäklare som Fredrik Eklund i New York med exempelvis en mäklare i Sollentuna eller någon annan svensk stad. Men även om miljöerna, kunderna och bostadspriserna skiljer sig en hel del kan båda två falla tillbaka på mäklarens grundvalar: att underlätta bostadsaffären för alla inblandade.

Ingen kan nämligen säga någonting annat än att det skulle vara oerhört komplicerat att köpa eller sälja en lägenhet utan att ta hjälp av en mäklare som tredje part. Det är så mycket pappersarbete och juridik i den typen av affärer som är väldigt svårt att mäkta med på egen hand.

6 Jul 2023