Takläggare lagade läcka i Stockholm

När takpappen går sönder kommer regnvatten att krypa ner i taket och taknockarna. Genom att ta hjälp av en takläggare i Stockholm förhindras fuktskada.

De hade varit unga och inte rådfrågat någon när de köpte sitt första egna hem. Huset var vackert och låg i en förort med riktig lantkänsla. De hade förälskat sig i stället med detsamma och blivit lite blinda för hur husets kondition var. Det blev en del renoveringar med detsamma, inklusive ett de inte tänkt sig.

När Benjamin en dag hade gått upp på vinden hade han upptäckt något som såg ut som fukt i en av taknockarna. Bekymrad över vad det kunde innebära bestämde han tillsammans med Nicole att kontakta en takläggare i Stockholm för att ta reda på om det var illa eller om de oroade sig i onödan.

Takläggare verifierade fuktskada

Efter att takläggaren de hittat i Stockholm konstaterade att det var en fuktskada var det bara att ta till de riktiga åtgärderna. Som tur var innebar inte problemet några stora investeringar. En tegelplatta hade gått sönder och gjort ett hål i takpappen. Därför hade vattnet tyvärr fått fri passage ner i taknocken.

Den hade bara blivit fuktig men inget mögel hade bildats så de behövde bara torka ur ordentligt. Takläggaren skulle lägga en ny takpapp på den plats det gått sönder. Sedan skulle trasiga tegelpannor bytas ut mot nya. De var tacksamma över att de upptäckt problemet i tid och kunde åtgärda det för en billig peng.

16 Jul 2023