Så här gör du din flytt enklare

De flesta människor vet hur svårt det är att flytta. Det är upprivande känslomässigt. Det tar även en hel del tid. Att flytta är inte något man endast gör på en dag, i regel börjar man långt innan.

När man säger upp sin bostad har man oftast tre månader på sig innan man flyttar. När börjar du med packningen? Börjar du direkt med de inte nödvändiga sakerna? Eller väntar du till sista stund?

Alla väljer att lägga upp det olika, men en sak de flesta har gemensamt är att man samlar på sig. Har man bott i sitt hem i några år hinner man samla på sig en hel del saker. Det kan finnas vissa lass där som ska köras till tippen eller kanske säljas/skänkas. När allt är packat ska det flyttas, och vid denna tid är man redan ganska trött. Men man kommer inte undan flyttstädningen. Boendet ska vara rent och fräscht för de nya som flyttar in.

Tänk inte på städningen

Allt som allt är en flytt en känslomässigt jobbig sak, tidskrävande och tung. Många delar av flytten kan man underlätta, en av dessa är städningen. Ta hjälp av ett företag som kan flyttstädning. De vet hur noggrant man måste göra den och går efter en lista för att se till att inget missas. De har med sig allt som behövs inför städningen, olika städverktyg och medel som kan behövas. De städar avloppen, tvättar fönstren, listerna, ugnen - alla ställen du kan tänka dig.

30 Dec 2020