Prisvärd magasinering i Täby

Ska ni flytta och behöver magasinera ert bohag? Slå två flugor i en smäll och anlita en flyttfirma i Täby som även erbjuder magasinering. Här är några tips.

Det händer att man måste flytta innan man har fått tillgång till sin nya bostad. I stället för att sprida ut sakerna i olika förråd hos vänner och familj kan man hyra plats i ett magasin. Att magasinera bohaget kan även vara smidigt om man vill renovera bostaden innan man flyttar in.

Det allra smidigaste är att anlita en flyttfirma som även erbjuder magasinering. Då kan man få hjälp med att packa och att fylla förrådet på bästa sätt. När man hyr plats i ett magasin betalar man för ytan och det gäller därför att nyttja förrådet på höjden och stapla lådor på varandra. Därför får man heller inte packa för tungt eftersom de nedersta lådorna då kan kollapsa.

Hemförsäkringen gäller även vid magasinering

Det är viktigt att det förråd i Täby som man hyr är uppvärmt och inte har för hög luftfuktighet. Annars kan kläder, dokument, möbler och annat ta skada. Även om hemförsäkringen gäller för de saker man magasinerar måste förrådet ha ett bra lås och vara inbrottssäkert och ha ett bra brandskydd.

Både privatpersoner och företag kan hyra plats i magasin. Det går att hyra för bara en vecka men även för flera år och tills man själv säger upp förrådet. Det är viktigt att man skriver ett ordentligt kontrakt så att man vet hur mycket det kommer att kosta varje månad och hur lång uppsägningstid man har. Läs mer kring magasinering på denna sida: magasineringtäby.se

26 Mar 2023