Pålitlig flyttfirma i Norrköping gör flytten smidig, enkel och bekväm

Ny bostad innebär en hel del pirr och förväntningar - men också mängder av kartonger och möbler som ska flyttas. Unna dig hjälp och låt en flyttfirma i Norrköping flytta bohaget åt dig!

Har du köpt en ny bostad i Norrköping? Ser du framemot din nya lya, men inte mot logistiken med själva flyttlasset? Ett hett tips är att ge dig själv en kombinerad ut- och inflyttningspresent genom att anlita en flyttfirma att sköta allting åt dig. Det är bekvämt, smidigt och flytten går bra mycket snabbare än om du skulle göra allting själv. En flyttfirma i Norrköping kan hjälpa till med alltifrån en komplett tjänst där såväl nedpackning av prylar och frakt av dem ingår, till att endast flytta möbler och redan packade kartonger. Du väljer själv hur pass mycket hjälp du vill ha. Oroar du dig för att något ska gå sönder? Du kan vara lugn. Professionella flyttfirmor är alltid noggranna med att hantera saker varsamt, och du kan känna dig trygg med att dina prylar är oskadda när de packas upp i ditt nya hem.

En enkel bokning är allt som behövs

Är det krångligt att anlita en flyttfirma? Behöver man ordna med mycket i förväg? Nej, det är varken krångligt eller mycket som behöver förberedas. När ditt flyttdatum är spikat och du har bestämt dig för att ta hjälp av en flyttfirma, är allt du behöver göra att meddela dem din nuvarande adress, när flytten ska ske samt vilken adress allt ska fraktas till. Önskar du hjälp med packning är det även bra att göra upp om ett datum ett par dagar innan för det, så att allt är helt färdigt när flyttlasset väl ska gå. Sedan tar flyttfirman hand om resten och du kan använda din tid åt något roligare!

Passa på att utnyttja RUT-avdraget

En del drar sig för att ta hjälp vid en flytt eftersom de tycker att det är en onödig kostnad. Och det är klart, visst kostar det en slant extra jämfört med om man gör det själv. Men visste du att flyttjänster faktiskt ger dig rätt att använda RUT-avdrag? En välkommen hjälp för många och något som kan reducera prislappen ganska rejält. Allra vanligast är att flyttfirman sköter allt det administrativa åt dig, med rapportering till Skatteverket o.s.v. Då är avdraget redan färdigt och redovisat när du får din slutfaktura och du slipper fixa med det själv. Vi rekommenderar denna sajt: https://www.flyttfirmanorrköping.nu

17 Mar 2020