Olika sätt att anlita flyttfirma i Kungälv

Vill man ha hjälp med att frakta bohaget från en plats till nästa går det fint. Annars kan man anlita en flyttfirma i Kungälv för att ta hand om hela rubbet.

Erika behövde nu flytta för att hyresvärden bestämt sig för att sälja huset. Då de hade haft en muntlig överenskommelse var det bara att packa och dra. Det hade hon varit beredd på, men tajming var riktigt dålig. Det var precis innan en tentaperiod och all tid gick åt till att plugga.

Det fanns inte en chans att hon skulle hinna med allt. En kursare hade en mamma som arbetade på en flyttfirma i Kungälv. Erika fick företagets namn och skulle kolla upp det så snart tid gavs. Hon var tacksam över att ha attefallshuset hemma på föräldrarnas tomt att flytta till.

Tack till flyttfirma i Kungälv

Erika kontaktade en flyttfirma och fick veta att hon kunde göra olika val för sin flytt. Antingen så kunde hon packa själv. Då var det viktigt att hon använde bra kartonger. Tömde lådor och skåp. Tog ur glödlampor och lite andra saker. Allt för att det skulle vara enkelt för de som skulle lasta hennes saker.

Den andra möjligheten var att de gjorde allt från att packa ner bohaget till att transportera och packa upp igen. Ville hon kunde de dessutom göra flyttstädning. Med de kommande tentorna var valet inte svårt. Innan hon hann ångra sig tackade hon ja till att få all hjälp med flytt inklusive flyttstädningen.

9 Aug 2022