När flyttlasset går lämnar man det gamla bakom sig

Att flytta i Sollentuna är enkelt med rätt flyttfirma. Gå inte över ån efter vatten. Professionell hjälp finns nära dig, så att du kan flytta bekymmerslöst.

Kanske ska du flytta i tjänsten, eller också vill du komma närmare dina barn och barnbarn. Det kan också vara kärleken som drar, och att du ska gifta dig eller bli sambo. Oavsett av vilken anledning vill du lämna det gamla bakom dig. Ditt boende ska avslutas, det ska packas, flyttstädas och bostaden ska lämnas fläckfri till nästa hyresgäst eller köpare. Nu är det ju mycket jobb som ska göras, och på själva flyttdagen kanske du också har många mil att resa. En flyttfirma i Sollentuna har alla professionella resurser att sätta in, så att din flytt blir så bekymmerslös som möjligt för dig.

Du behöver inte ens packa

De flesta flyttfirmor är väldigt flexibla. Det betyder att du gör så mycket du har lust med själv, och sedan anlitar du dem för att göra resten. Kanske ska du flytta ett piano, eller en tung soffgrupp. Flyttbilarna är stora och personalen är rutinerad, så du kan överlåta jobbet på dem. Du kanske rentav vill ha hjälp med att plocka ner hela bohaget i kartonger, att flyttfirman transporterar det till din nya bostad och hjälper dig att packa upp det där. Då behöver du alltså inte ens packa. Det är service, och det är det du kan lita på att du får, om du beställer det och är tydlig med dina önskemål. Kanske behöver du även hjälp med att få något magasinerat, det kan gälla skrymmande möbler eller andra tillhörigheter. Även detta kan flyttfirman för det mesta fixa åt dig.

Märk upp lådorna

En smart grej, som du faktiskt kan göra själv, är att märka upp kartongerna med vad de innehåller. Det är en enkel åtgärd, men den sparar mycket tid när du ska ha bohaget på plats i din nya bostad. Det som ska vara i köket, sådant som ska in i förrådet, barnens rum, vardagsrummet eller sovrummet, kan man exempelvis packa ner så att man får in kartongerna på rätt ställe från början. Eftersom flyttfirman hjälper dig att bära, är det lätt att dirigera var lådorna ska placeras. Med professionell hjälp går flytten som en dans. Stressa därför inte i onödan. Det finns yrkeskunnigt folk som gärna hjälper till, om du bara ringer och anlitar dem. Vi rekommenderar: https://www.flyttfirmasollentuna.nu/

29 Mar 2020