När du inte orkar med hela flyttstädningen

Ska det till att flytta? Många flyttar så här i början på året. Man kan behöva ett större boende, ett mindre boende eller så ska man byta jobb eller börja studera på ny ort. I alla dessa fall behöver man både packa, transportera alla sakerna, och sedan till sist flyttstäda så att både hyresvärd och bostadsägare som ska flytta in.

Det kan synas vara alldeles tillräckligt med jobb och lägga energi på att packa alla saker, skruva isär möbler och transportera allt det till det nya boendet. Att man dessutom sedan ska flyttstäda kan suga musten ur den mest energiska personen är inte så konstigt.

Få hjälp med fönsterputsning

Det är många moment bara i flyttstädningen. Det räcker tyvärr inte bara med att rengöra golv och alla ytor i kök och badrum. När man flyttar ska i princip allt mellan golvet och innertaket rengöras. Vilket för många blir svårt att tänka på och göra, för den som inte arbetar med sådana saker, dagligdags. Både golvet och väggarna ska vara fläckfria. Alla vitvaror ska tömmar och rengöras. Garage, förråd och liknande ytor ska rengöras. Dessutom ska alla fönster vara helt fläckfria. Om man klarar av de andra delarna i flyttstädningen själv kan man få hjälpa med fönsterputsningen så man slipper just de delarna av flyttstädningen. Det bästa är om man kan anlita en städfirma som kan komma och utföra det åt en så att man kan fokusera på andra saker och får över energi och tid till det.

Fönsterputs även vid andra tillfällen

Hittar man sedan en bra städfirma som kan komma och utföra fönsterputs, så kan man ju alltid sedan fortsätta anlita samma städare som kommer och städar ens fönster vid andra tillfällen. Man kan behöva tvätta sina fönster vid andra tillfällen; släktbesök, fester, studenten, bröllop och fester, bostadsvisningar och liknande. Då är det bra om man har hittat en städfirma som man märker kan putsa ens fönster. Och är det så att man helst av allt vill slippa hela flyttstädningne så kan man säkert fråga samma städföretag, då många erbjuder alla slags städning, som hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Välj bäst städfirma för fönsterputs

Man kan googla "fönsterputs Stockholm" så att man kan hitta en städfirma som erbjuder just det. Sedan är det bara att ta kontakt, fråga om offert, resferenser och dylikt. Och sedan väljer man helt enkelt den som är bäst. Läs mer om fönsterputs i Stockholm på: https://www.fönsterputsstockholm.net.

17 Feb 2020