Hur löser du din flytt?

Ska du flytta från ett boende till ett annat? Eller ska ni ut och resa och är i behov av magasinering av ert bohag? Det finns firmor som löser alla möjliga situationer för dig i samband med flytt.

Har du någon gång reflekterat över vad en flyttfirma har för fler tjänster än att flytta dina saker från plats A till plats B? Du kanske har testat alla möjliga tjänster som de erbjuder, eller så är det dags. Först och främst är flyttfirman expert på att flytta dina saker, men de lånar även ut flyttlådor och kan hjälpa dig packar om du önskar även det. När en bostad är tömd kan du få hjälp med flyttstädning - här har flyttfirman oftast samarbetspartners som de kallar in. Förutom att flytta privatpersoners bohag hjälper de flesta firmorna även till med företagsflytt. Att flytta ett helt företag kan vara ett stort projekt med alla skrivbord, förvaringsmöbler och annat som ska med. En företagsflytt av större storlek tar vanligtvis ett par dagar att genomföra.

Mer än bara flytt av bohag

Bostadsflytt och företagsflytt är vanliga jobb för en flyttfirma i Katrineholm. Förutom dessa kan de även hjälpa till med flytt av enskilda föremål som du inte mäktar med själv såsom stora kassaskåp, pianon, flyglar och liknande. Du kan få hjälp att köra ditt bohag från ett hem inom Sverige till ett annat, men många firmor hjälper även till vid flytt utomlands. Att själv kunna resa till det nya landet och möta upp bohaget på plats är betydligt mer bekvämt än att behöva köra ner alla saker själv. Sist men inte minst finns tjänster med magasinering. Kanske behöver du inte alla saker i den nya lägenheten, kanske får de inte plats.

I väntan på nycklarna

I somliga fall blir du utan bostad under en kortare period och kan behöva tillfällig magasinering. Då kan flyttfirman ta hand om dina prylar och föra dem till sitt magasin för förvaring under en bestämd period. När du får tillgång till din nya bostad kan du enkelt beställa leverans av alla saker från magasinet. Genom att låta flyttfirman även stå för magasinering får du en enda faktura och allt samlat på en och samma plats. Vid köp av helhetslösningar från en och samma flyttfirma kan du även få bättre pris än om du nyttjade flera separata leverantörer. Så råkar du sälja din bostad innan du funnit din nya, se då det inte som ett problem. Vi tipsar att läsa mer på denna sida: https://www.flyttfirmakatrineholm.nu/

25 Aug 2020