Förenkla din nästa flytt med flyttstäd

Att flytta är jobbigt. Den trögaste biten är städningen. Ingen har lust med det efter att ha fått kånka på möbler och kartonger. Gör livet lättare för dig: anlita flyttstäd nästa gång.

Boka in din flyttstädning i Huddinge nästa gång du flyttar. Det gör det hela så mycket smidigare. När du flyttat ut ur en lägenhet, villa eller hus förväntas det att man lämnar det så rent och städat som möjligt efter sig. Därför brukar man ofta få ett par dagar på sig att åka tillbaka för att städa efter sin flytt. Men har man flyttat riktigt långt bort, eller har man fullt upp med att få i ordning i det nya hemmet kan det vara smidigare att låta någon annan göra jobbet. Du kanske rent av måste börja jobba direkt efter och inte hinner åka för att skura golv. Spara på krafter och tid genom att anlita en städfirma. Du kan få RUT-avdrag också, vilket gör tjänsten ännu mer förmånlig.

Proffs som gör ett bättre jobb

En flyttstädning är inte alls på samma nivå som när man storstädar hemma. Ofta har fastighetsägaren höga krav på städningen. Därför är det lättare att överlåta arbetet åt professionella städare som arbetar med flyttstädning hela tiden. De vet vilka produkter och metoder som passar bäst. De har sin egen utrustning och kommer att utföra arbetet mycket bättre än vad du, trött efter flytten, skulle göra. Dessutom får du ett garanterat jobb, ifall den nya ägaren/hyresgästen skulle klaga på städningen.

12 Mar 2021