En städfirma gör din flytt enklare

Är det något man ska lägga sina pengar på i samband med att man ska flytta, är det verkligen att skaffa sig flyttstäd genom en städfirma. Det är minst sagt stressigt nog som det är att flytta.

Det är inte heller svårt att skaffa flyttstädning i Lund, man kommer enkelt i kontakt med en firma via mail eller telefon. Man får då berätta hur stort boende man har och hur många rum det består av. Då kan firman sedan erbjuda en offert för arbetet och man kommer tillsammans fram till när det ska vara klart. Flyttstädarna genomför sedan all form av städning som behövs i samband med flytten. De har dessutom med sig egna städverktyg och de rengöringsmedel som behövs. Det är verkligen värt att göra som många andra och anlita en städfirma när det är dags att flytta.

Hur mycket kostar det?

När man anlitar en städfirma ska man komma ihåg att man har rätt till RUT-avdrag. Detta avdrag ger upp till 50 000 kr på 50% av arbetskostnaden. Siffrorna gäller per år och per person. Om man är två personer i hushållet innebär det att man sammanlagt kan få avdrag på 100 000 kronor. För att RUT-avdraget ska gälla måste man anlita en städfirma som betalar F-skatt. Man bör ha i åtanke att avdraget endast gäller på arbetskostnaden och inte för något material. Det är skatteverket som betalar ut mellanskillnaden, och de görs direkt på räkningen. Med andra ord behöver man inte ligga ute med några pengar. Fortsätt att läsa vidare om flyttstädning på denna sida: flyttstädningilund.se

3 Feb 2021