Dags att flytta och bara flyttstädningen kvar?

Ny bostad? Nytt jobb kanske? Större eller mindre familj, det finns många skäl att flytta, men flyttstädningen är lätt att glömma. Gör dig själv en tjänst och anlita en proffsig städfirma.

Att flytta är oftast fantastiskt roligt. En nystart, en efterlängtad ny bostad, kanske i en ny stad, eller till och med nytt land! Det är samtidigt mycket jobb med en flytt. Allt ska packas ned, man ska säga upp olika abonnemang, registrera nya, adressändra bland en massa annat.

När allt detta är gjort och flyttlasset gått kommer man på att den gamla bostaden måste flyttstädas. Det brukar vara något man helst av allt vill slippa, i synnerhet eftersom man redan mentalt har lämnat den gamla bostaden. Många har kanske även redan packat ner alla städartiklar. Ge dig själv en present och beställ en flyttstädning från Städhuset, det är du väl värd mitt i en flytt!

Anlita en städfirma

Så himla bra då att det finns professionella städfirmor som är specialister på flyttstädning. För man ska komma ihåg att flyttstädning är krävande. Det är otroligt noga med att samtliga utrymmen ska vara rena, många ställen man normalt inte tänker på. Bakom köksspisen, tak och väggar, dörrfoder, lister, fönster, kakel, överallt. Betydligt mer omfattande än en vanlig veckostädning.

Som lekman kan man också få bakläxa på en flyttstädning, det är nämligen väldigt lätt att missa ytor och ställen som man vanligtvis inte tänker på. Det händer att man får göra om alltihop. Inte jättekul. Städfirmor har erfarenheten och kunskapen om vad som krävs.

31 Jan 2021